gratiela_png_233x470

Grațiela Baiaș este fondatoarea Ella’s Center, Coaching For Excellence și reprezentant Social Panorama Romania

Atât în cadrul centrului, cât și și pentru clienții externi, Grațiela desfășoară workshop-uri și sesiuni individuale de consultanță, wellness, managementul stresului și coaching integrativ, în care îmbină în mod armonios și foarte eficient tehnologiile ultramoderne din domeniul neuroștiinței, programării neuro-lingvistice, hipnoterapiei și psihologiei spațiului mental.

Formarea sa de bază în medicină, completată de studii în management, precum și de o bogată experiență în antreprenoriat și consultanță, îi facilitează succesul în abordarea integrativă a procesului în care însoțește clientul.

Oportunitatea oferită de rezidența în țări precum Olanda și Noua Zeelandă, a condus la formarea unei viziuni deschise și multiculturale, resurse pe care le aduce cu multă bucurie și dăruire, de asemenea, în activitatea profesională .

În cadrul Coaching for Excellence, Grațiela și-a asumat misiunea de a facilita  procesul de explorare și extindere a viziunii liderilor de astăzi și de transpunere a acesteia în realitate. Susținându-i pe aceștia să își împlinească propria misiune, ea contribuie la evoluție și la schimbarea pozitivă în lume.

În practica sa, Grațiela este dedicată și concentrată asupra clientului, ceea ce face posibilă însoțirea și susținerea empatică, dar și provocatoare a acestuia, având ca rezultat maximizarea exprimării potențialului clientului în viața personală și profesională.

 

Ea este licențiată a Facultății de Medicină Generală ‘Carol Davila’ din București și certificată internațional în Programare Neuro – Lingvistică și Professional Coaching de The Society of NLP – USA, The International Association for NLP – Elveția și The International Association of NLP Institutes – Germania. Grațiela are, de asemenea, studii în nutriție, bioenergie și psihotehnologii moderne.

logo_diplome_142

 

Shares
Nu puteti copia continutul acestui site.